Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк привітав грамотами та подяками депутатів міської та районної рад Коростенщини

Дата: 07.12.2021 09:46
Кількість переглядів: 538

«Від голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечко та голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка отримав почесну місію – подяками голови Житомирської обласної державної адміністрації та грамотами голови Житомирської обласної ради відзначити депутатів міської та районної рад Коростенщини», – написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук очільник Коростенського району Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Так, подяками голови Житомирської обласної державної адміністрації та грамотами голови Житомирської обласної ради були відзначенні депутати міської та районної рад Коростенщини від партії "Слуга народу" Сергій Грищенко, Андрій Недашківський, Сергій Ярошевець та Володимир Гуськов.

Фото без опису

«Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад Коростенського району, відродженню сіл і селищ, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!», – привітав представників місцевого самоврядування під час нагородження Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Висловлюємо подяку всім представникам, працівникам та активістам місцевого самоврядування і бажає подальших звершень на благо наших громад, суспільства та України! Бажаємо всім громадам подальшого процвітання, реалізації всіх починань, добробуту та злагоди!

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь