Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За дорученням голови Коростенської РДА Юрія Тарасюка привітали з ювілеєм, а також з Днем місцевого самоврядування Вигівську Ольгу Петрівну

Дата: 07.12.2021 15:11
Кількість переглядів: 598

Сьогодні за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Володимировича Тарасюка керівник апарату Коростенської РДА Катерина Корчова привітала з ювілеєм, а також з Днем місцевого самоврядування Вигівську Ольгу Петрівну.

Фото без опису

Більшу частину свого життя Ольга Петрівна була депутатом Вигівської сільської ради. Своєму покликанню віддавалась усією душею, працювала щоденно та кропітко. Колеги та знайомі завжди відзначали в ювілярці такі риси як надзвичайна відповідальність, відданість своїй улюбленій роботі, розум, сердечність та чутливість до людських питань та проблем.

Тож, шановна Ольго Петрівно, найтепліші слова подяки сьогодні говоримо Вам, людині яка віддала часточку своєї душі в становлення та розвиток місцевого самоврядвання. Нехай Ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана Вам за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь