Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліція розслідує ДТП із травмуванням пішохода у м. Коростені

Дата: 15.12.2021 11:29
Кількість переглядів: 326

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 14 грудня у районному центрі на вулиці Грушевського. Наразі триває встановлення усіх обставин. 


 
Повідомлення про ДТП із постраждалою людиною надійшло до Коростенського РУП близько 07:10. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. 
Попередньо встановлено, що 51-річний водій, житель м. Коростеня, керуючи автомобілем «Hyundai», здійснив наїзд на пішохода, 61-річну місцеву жительку, яка у цей час перетинала дорогу. 


 
У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення Коростенської лікарні. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події. 

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту та інших перешкод.

Пам’ятайте, що навіть за невеликої швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь