Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні день вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС

Дата: 20.12.2021 12:05
Кількість переглядів: 330

Сьогодні, 20 грудня, начальник Коростенського райуправління Дмитро Гаращенко від імені усього колективу привітав ветеранів та пенсіонерів МВС і Національної поліції України, подякував їм за досвід, витримку і нелегку службу. Також керівник РУП вручив наставникам Подяки, побажавши здоров'я, добра, радості, миру та злагоди.

Відзначаючи важливу роль пенсіонерів та ветеранів МВС, привітання на своїй офіційній сторінці у Фейсбук написав і голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк.

Очільник району відзначив: "З нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України щиро вітаю всіх тих, хто довгі роки свого життя віддав служінню Закону та людям!

Ви не просто віддали захисту конституційних прав і свобод громадян України своє життя, ви пройшли випробовування Афганістаном, Чорнобилем. Ви і сьогодні проявляєте активну життєву позицію, з великою стурбованістю і тривогою сприймаєте стан подій в нашій державі, надаєте допомогу у вирішенні соціальних питань своїм товаришам, підтримуєте їх морально, берете активну участь у патріотичному вихованні молоді, надаєте посильну допомогу працівникам поліції, які беруть участь в АТО-ООС.

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, довголіття, щастя, добробуту і благополуччя у сім’ях, а головне – мирного неба над Україною!"



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь