Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенська ДПІ: Про можливості електронного кабінету платника і РРО /ПРРО

Дата: 22.12.2021 14:08
Кількість переглядів: 291

У приміщенні Центру обслуговування платників Коростенської  ДПІ податківці інформують платників про переваги електронних сервісів від ДПС, зокрема, про можливості «Електронного кабінету платника». Цей  безкоштовний сервіс працює цілодобово в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв з використанням електронно-цифрового підпису будь якого акредитованого центру сертифікації ключів.

Фото без опису

У кабінеті платник може переглянути особисту інформацією – перш за все, це реєстраційні та ідентифікаційні дані, дані податкового обліку та реєстрів, дані щодо розрахунків з бюджетом. Також можливий доступ до сформованих податкових повідомлень – рішень щодо сум нарахованих податкових зобов’язань з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю. При цьому платники можуть переглянути всю подану звітність незалежно від способу подання.

Одночасно фахівці розповідають присутнім  щодо обов’язкового застосування РРО та/або ПРРО платниками єдиного податку ІІ- ІV груп з 01 січня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь