Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Даруючи новорічне диво, Юрій Тарасюк завітав до дітей Коростенського району

Дата: 30.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 767

Передноворічні та різдвяні свята – це казковий час, коли найбільшу увагу ми приділяємо, звичайно, дітям. Саме в цей час хочеться віддати їм найбільше тепла, ніжності, добра та здійснити їх найзаповітніші мрії та бажання.

Фото без опису

Більшість дітей у Новий рік загадують бажання отримати солодощі від чарівників. Проте чарівників мало, а дітей багато. Саме тому їм на допомогу приходять такі люди як голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, заступниця голови Коростенської районної ради Олена Харченко, депутати Коростенської районної ради, цьогоріч в особі депутата від партії «Слуга Народу» Сергія Грищенка, голови територіальних громад району та працівники служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації.

Саме вони протягом кількох днів за допомогою меценатів розвезли близько 300 солодких подарунків дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, розташованих на території Коростенського району.

Хочеться відзначити небайдужість до дитячих доль та подякувати за активну  підтримку у наданні подарунків для малечі ДП «Коростенське ЛМГ» (керівник Володимир Бадзян), ТОВ «ДФУ АГРО» (керівник Вадим Шестаков), ДП «Коростенський лісгосп АПК» (керівник Карен Арутюнян), ТОВ «Омелянівський кар’єр» (керівник Олександр Фещенко),  ТДВ «Коростенський щебзавод».

Новий рік ступає на поріг і несе з собою нові виклики, нові сподівання та нові мрії. Ми віримо, що добро завжди повертається сторицею. Тож вірте в дива, шановні жителі Коростенщини, і даруйте їх іншим. Будьте добрими, чуйними, сердечними і ці почуття наповнять ваші серця любов’ю, вірою та надією.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь