Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Благодійна акція «Наша сила в Єдності»

Дата: 30.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 762

Єдність – це не порожній звук! Це не тільки слово. Єдність – це неподільний народ. Станьмо донорами в День Соборності України! Благодійна акція з нагоди свята триватиме з 4 по 25 січня.

Фото без опису

Нині, коли захисники перебувають на варті кордону та миру нашої країни, коли українські воїни борються із російським ворогом, значення Соборності стало надзвичайно важливим для кожного з нас.

Ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. Втім, спрогнозувати мирне майбутнє в час, коли йде війна – неможливо, в наш час потрібно бути завжди на поготові. Важливим елементом під час військових випробувань залишається запас донорської крові.

В це визначне свято давайте підтримаємо тих, хто на своїх плечах тримає мирне небо, яке є над нами, подякуємо за надлюдську силу, терпіння, витривалість та зробимо маленький крок, аби віддячити – присвятимо їм здачу крові. Адже як і по ту сторону України воїни борються за життя, так і в нашій області аби вижити пацієнти лікарень потребують переливання крові.

Пам’ятаймо, що разом – ми сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь