Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліція Коростенщини посилює заходи безпеки під час прийдешніх святкових та вихідних

Дата: 06.01.2022 12:49
Кількість переглядів: 384

Для забезпечення громадського #порядку на різдвяні свята буде залучено близько півсотні правоохоронців та працівників громадського формування «Коростенський яструб». 6 та 7 січня у 47 храмах плануються #богослужіння за участю понад тисячі громадян.

- У цей період організовано посилене патрулювання вулиць міста та району. Наряди працюватимуть у місцях перебування найбільшої кількості людей та біля культових споруд для забезпечення #безпеки громадян, - прокоментував заступник начальника Коростенського райуправління Юрій ГУБСЬКИЙ.

Поліція нагадує про необхідність обов’язкового дотримання карантинних обмежень під час участі у масових заходах. На період «жовтого рівня» епідемічної небезпеки забороняється перебувати в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, знаходитися на вулицях без документів, що посвідчують особу.

Відповідно до вимог Постанови Уряду, для закладів, які приймають відвідувачів, необхідно забезпечити дистанцію між відвідувачами не менше 1,5 метри та контролювати дотримання маскового режиму відвідувачами у приміщеннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь