Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції інформує про події з 03 по 10 січня у цифрах

Дата: 10.01.2022 12:55
Кількість переглядів: 414

Упродовж минулого тижня до Коростенського районного управління поліції надійшло 355 повідомлень про події, із них 24 кримінального характеру, а саме: 10 фактів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, 7 крадіжок та інші. У 5-ти випадках розшуківці вже встановили осіб, причетних до вчинення крадіжок з помешкань громадян.  

Фото без опису

Окрім цього, за минулий тиждень правоохоронці розкрили 4 кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, які були вчинені раніше та по яким особам оголошено про підозру.  

Коростенські правоохоронці за минулий тиждень склали 241 адміністративний протокол, з яких 33 - за ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей), 20 – за ст. 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), 18 – за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування),  11- за ст. 125 КУпАП (Інші порушення правил дорожнього руху),  3 - за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), 1- за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь