Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Душа співає – серце радіє. Гурт «Намисто» став лауреатом Диплома Міжнародного фестивалю-конкурсу

Дата: 11.01.2022 12:34
Кількість переглядів: 654

Про гурт «Намисто» Горщиківського будинку культури ми писали не раз. Співочий колектив дійсно окраса нашої територіальної громади. Горщиківці щиро пишаються творчими здобутками співочого колективу та не пропускають жодної можливості аби почути їх виступи.

Фото без опису

На жаль, карантин вніс свої корективи у наше життя. Ми стали менше зустрічатись, проводити час разом на різноманітних заходах, а виступи улюбленців громади стали частіше в он-лайні, ніж зі сцени. Та це не означає, що гурт «Намисто» перестав розвиватись, долати нові вершини пісенної майстерності.

За підтримки керівництва колективу Горщиківської сільської ради, під керівництвом директора Горщиківського будинку культури Ірини Мовчанюк колектив бере участь у Міжнародних конкурсах, які проходять он-лайн, фестивалях, що проходять на теренах України, в Житомирській області, в Коростенському районі, по можливості виступають і для своїх односельчан, записують он-лайн концерти та виступи.

Фото без опису

Сьогодні гурт «Намисто» складається з десяти співачок та одного музиканта. Це Ірина Мовчанюк, Ганна Данильчук, Галина Пономаренко, Антоніна Наумович, Стася Жигало, Олена Гушул, Тетяна Остапенко, Людмила Дем’янюк, Тетяна Ігнатко, Олена Чернецька та баяніст Анатолій Вигівський.

Фото без опису

Творчий доробок колективу нині складає більше 500 пісень різного жанру. І на цьому гурт «Намисто» не зупиняється. До речі, в цьому році колектив відзначить вже 26-й рік з дня свого застування,

«Ми практично живемо в клубі. Збираємось на репетиції по кілька разів на тиждень. А коли наближається час виступу перед нашими любими глядачами, то й щоденно, – говорить Ірина Мовчанюк. – Це наша домівка, а ми одна велика родина. Адже коли душа співає, то й серце радіє».

Фото без опису

Нещодавно гурт «Намисто» став лауреатом Диплома першого ступеня та виборов перше місце в номінації «Вокал» у восьмому дистанційному 2-х туровому Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ». Було підкорено ще одну творчу вершину.

Фото без опису

Вітаючи колектив з перемогою, голова Горщиківської територіальної громади Олексій Туровський від щирого серця побажав гурту «Намисто»: «Не зупинятись на досягнутому, із задоволенням продовжувати співати, радувати людей, знаходити нові, цікаві матеріали для свого подальшого розвитку та завжди мати поряд гарну підтримку свого глядача! Хай ще довгі роки українська пісня і українське слово у вашому виконанні буде окрасою нашої громади та її культурною візитівкою в теренах нашої держави!»

Фото без опису

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь