Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк долучився до урочистого відкриття ІХ Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Крок до Олімпу»

Дата: 14.01.2022 19:13
Кількість переглядів: 1146

14 та 15 січня в Малинській територіальній громаді проходитиме ІХ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби «Крок до Олімпу» серед юнаків та дівчат 2010-2011 років народження на призи срібного призера ХХХ Олімпійських ігор Валерія Андрійцева.

Фото без опису

Цьогоріч участь у змаганнях загалом візьмуть 258 спорстменів. Юні борці представлятимуть команди з міста Києва, Миколаєва, Білої Церкви, Борисполя, Пісківки, міста Клесіва та Рокитного (Рівненська область), Краматорська (Донецька область), міста Лубни (Полтавська область), Веріївки (Чернігівська область), Коростеня, Бердичева, Новограду-Волинського, Радомишля, Олевська та Лугин.

Фото без опису

Сьогодні на церемонію урочистого відкриття змагань завітали голова Коростенської районної державної Юрій Тарасюк, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Олександр Федько, перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко, помічник народного депутата України Тетяни Грищенко – Петро Дожук, заступник голови Коростенської РДА Сергій Кириченко, голова Малинської територіальної громади Олександр Ситайло, генеральний секретар Асоціації спортивної боротьби Житомирської області Марія Власенко, голова відділення НОК України Київської області, член НОК України, заслужений тренер України Ігор Малинський, представник Всеукраїнської профспілки спортсменів , працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Михайло Гончаренко, меценати, журналісти та вболівальники.

Фото без опису

Гості спортивного свята радо привітали юних борців та борчинь, вручили грамоти, подяки, грошовий сертифікат, подарунки та солодощі. Слід зазначити, що жоден спортсмен не залишився без подарунку.

Фото без опису

Сьогодні та завтра для борців будуть напружені дні, а далі знову нагороди, кубки, медалі та грамоти. Тож, нехай щастить кожному спортсмену на турнірі. Будьте уважні та обережні. Слухайте поради та підказки тренера. Бажаємо перемоги кожному борцю та борчині. Будьте гордістю для свого тренера та свої команд.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь