Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Коростені до роботи з суб’єктами пробації долучився волонтер

Дата: 18.01.2022 11:13
Кількість переглядів: 323

18 січня 2022 року задля збільшення обізнананості засуджених  щодо    стану захворюваності на важкі інфекційні хвороби,соціальний працівник, консультант Благодійного Фонду «Нехай твоє серце б’ється», волонтер пробації Ірина Колесник зустрілась з суб’єктами пробації та провела індивідуально-профілактичні заняття длямотивуванняїх до ведення здорового способу життя та відповідального ставлення до свого здоров’я.

Благодійний Фонд "Нехай твоє серце б’ється" – надав безкоштовні тести для проходження експрес-тестування на ВІЛ/СНІДС уб’єкти пробації Коростенського РВ №1 мали змогу пройти анонімне тестування на ВІЛ/СНІД, яке дозволяє за 15 хвилин дізнатися про наявність ВІЛ-інфекції в організмі. До тестування також долучилися працівники Коростенського РВ №1.

Спільна робота в даному напрямкудає позитивні зрушення у роботі із суб’єктами пробації, формує більш відповідальне ставлення щодо їх здоров’я та профілактики соціально-небезпечних захворювань. Особи, що перебувають на обліку мають змогу проходити безкоштовні експрес тести, при цьому додатково отримувати консультації від фахівців, та інформаційно-роз’яснювальну літературу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь