Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліція розслідує ДТП за участі трьох автомобілів у Коростенському районі

Дата: 24.01.2022 11:26
Кількість переглядів: 801

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 січня близько 13:00 між селами Краснополем та Поліським Коростенського району. Унаслідок зіткнення автомобілів травми отримав один з водіїв.

Попередньо, водій автомобіля «ГАЗ», 28-річний житель району, рухаючись у напрямку с. Поліського, здійснював буксирування автомобіля «ЗАЗ», за кермом якого знаходився 26-річний місцевий житель. Під час руху у «ЗАЗ» пошкодилося два лівих колеса, внаслідок чого водій не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «ВАЗ».

У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ», 52-річний житель Ємільчинської громади, з травмами був ушпиталений до травматологічного відділення Коростенської лікарні.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні водії! Під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників руху.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 © Головне управління Національної поліції в Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь