Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тільки вакцинація може вберегти від важкого перебігу коронавірусної хвороби, – Наталія Остапченко під час брифінгу. ВІДЕО

Дата: 27.01.2022 12:50
Кількість переглядів: 333

На цьому сьогодні, 27 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

Фото без опису

Також вона повідомила, що протягом минулої доби в області виявили найбільшу кількість інфікованих — 2497 лабораторно підтверджених випадків та 2 людини померло від ускладнень, викликаних коронавірусом. Усього за період пандемії встановлено 3 342 летальні випадки від COVID-19.

«Загалом у стаціонарах сьогодні лікуються 507 хворих на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 293 людини. Під апаратами ШВЛ – 10 хворих.», – розповіла Наталія Остапченко.

Перша заступниця голови Житомирської ОДА наголосила, що тільки вакцинація може вберегти від важкого перебігу коронавірусної хвороби.

«В першу чергу вакцинація стосується людей, які мають тяжкі супутні патологію — цукровий діабет, гіпертонічну хворобу, судинні захворювання -і є більш вразливими до захворювання COVID-19, оскільки їх імунна система ослаблена. Але враховуючи агресивність штамів коронавірусу, додатковий захист не буде зайвим і цілком здоровим людям», – додала Наталія Остапченко.

 Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь