Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Декілька слів про красу малої Батьківщини

Дата: 01.02.2022 14:41
Кількість переглядів: 407

Народиччина - дуже різноманітна і красива! Ми маємо унікальну природу та історію. Це земля добрих, працьовитих, щирих людей. У наших руках знаходиться все (ліси, озера, річки, історико-культурні місця), щоб перетворити наш край на перлину туризму.

Сьогодні хотів би звернути вашу увагу на одне з наймальовничіших місць Народиччини ? території навколо Розсохівської ГЕС, яке серед місцевих жителів зветься просто «Камні». Ще зовсім недавно, лише декілька десятиліть тому, на цьому місці функціонувала гідроелектростанція, яка забезпечувала електроенергією навколишні села. Однак, вже у 1990-х роках ГЕС була законсервована і поступово почала занепадати.

«Камні» - це затишна місцина, де завжди можна відпочити, отримати насолоду від дивовижного поєднання залишків цивілізації з первозданною природою, пройтися по Українському кристалічному щиту.

Пам’ятайте, що природа - наш спільний дім, і як ми будемо його охороняти і берегти, залежить наше здоров’я і комфортне життя. Рецепт успішного розвитку туризму у нашому краї зовсім простий, це не тільки розробка маршрутів, вивчення історії, пошук унікальних об’єктів, а спершу потрібно «закохати» у малу Батьківщину її жителів, щоб вони хотіли її показати всій Україні.

Дмитро Кондратюк, науковий співробітник

Фото: з архіву Природний Заповідник Древлянський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь