Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенські поліцейські під час профілактичного рейду припинили продаж дітям спиртного та цигарок

Дата: 02.02.2022 10:44
Кількість переглядів: 305

Днями працівники ювенальної превенції Коростенського райуправління поліції провели цільовий рейд по магазинам Ушомирської та Горщаківської громад.

Фото без опису

Правоохоронці акцентували увагу на неприпустимості продажу неповнолітнім алкоголю та цигарок. Виявлені порушення відповідно оформлені, а матеріали передані на розгляд адмінкомісій. В одному з магазинів с. Ушомира поліцейські зафіксували, як продавчиня розрахувала 17-річну дівчину, яка придбала цигарки. А у Горщаківській громаді інша працівниця торговельного закладу продала алкоголь 16-річній юначці.

В обох випадках ювенальні інспектори оформили адміністративні матеріали за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Загалом фактів продажу дітям спиртного та цигарок ми фіксуємо менше, ніж у попередні роки і одним із важелів впливу на ситуацію є саме превентивні заходи, у тому числі рейди торговельними закладами", - прокоментував результати роботи заступник начальника Коростенського райуправління поліції Юрій Губський.

Водночас поліцейські звертаються до громадян із закликом повідомляти про відомі їм факти продажу неповнолітнім цигарок або алкоголю. Кожна така інформація перевірятиметься відповідним чином.

Коростенське районне управління поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь