Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні своє професійне свято відзначають прикордонники України

Дата: 30.04.2022 09:30
Кількість переглядів: 193

Війна, розв’язана росією 8 років тому чітко продемонструвала суспільству надзвичайну важливість надійної охорони державного кордону. Як у 2014 році, так і в лютому 2022 першими відчули підступність ворога саме прикордонники. Саме на їх плечі випало першими дати відсіч армії супротивника і дати йому зрозуміти – українці нація нескорених, вільних, сильних та мужніх людей.

Фото без опису

І зараз, коли Україна знаходиться в умовах воєнного стану, прикордонники непохитно стоять на захисті державного кордону. Разом з воїнами Збройних сил України вони боронять незалежність нашої Держави. А ще, незважаючи на те, що зараз це стало в рази більш відповідально та небезпечно, виконують свою роботу. В тому числі щоденно пропускаючи через кордон українців, що вимушено покинули свій дім, волонтерів, підтримку дружніх до України держав.

Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо відновити територіальну цілісність України та гарантувати мир і спокій на вільній українській землі.

На жаль, із набуттям досвіду за всі ці роки, за час повномасштабної війни ви заплатили велику ціну. Низько вклоняюся пам’яті загиблих прикордонників. Ми ніколи не забудемо їх – наших Героїв.

В цей день з нагоди вашого професійного свята висловлюю вам, охоронці державних кордонів, від імені жителів Коростенського району, від себе особисто глибоку вдячність за сумлінну і самовіддану роботу.

Бажаю вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, родинного добробуту, добра та злагоди й успіхів у вашій почесній службі та швидшої Перемоги України!

Юрій Тарасюк,

начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь