Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2022 08:32
Кількість переглядів: 365

Сьогодні День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і, нажаль, ми відзначаємо його в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України.

Фото без опису

Однією із найбільш кривавою та жорстокою в історії людства називають Другу світову війну. По різним даним вона забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей. Ще більше життів вона скалічила, розірвала на шмаття цілі родини, зруйнувала мирні міста, селища.

Сьогодні загарбницькі амбіції та воєнна агресія з боку російської федерації – це віддзеркалення нациської війни, яку 77 років тому вже було нами переможено.

В цей день ми вшановуємо пам’ять вбитих на полях боїв та в мирних містах, закатованих в концтаборах людей, всіх тих, кого торкнулась війна – остарбайтерів, підпільників, дітей війни, цивільних, які постраждали від окупації і бойових дій, що прокотилися через їхні міста і села.

Ми вкотре нагадуємо собі і світу, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією, що важливе кожне людське життя і що ми сильні, мужні, впевнені у власних силах та спільно можемо перемогти будь-якого ворога і сьогодні. Слава Україні!

Юрій Тарасюк,

начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь