Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк вручив надсучасну наркозну станцію «Drager» КНП «Коростенська центральна районна лікарня»

Дата: 27.05.2022 18:31
Кількість переглядів: 605

Сьогодні, 27 травня, голова Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк вручив надсучасну наркозну станцію «Drager» комунальному некомерційному підприємству «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради.

Завдячуючи спільній співпраці з головою Новоград-Волинської районної військової адміністрації Іваном Туровським, німецькою університетською клінікою федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн та паном Григоріэм Лапшиним хірургічне відділення лікарні отримало чудовий подарунок.

Директор закладу Алла Железнякова з лікарем-анестезіологом Степаном Каленським розповіли, що раніше, в лікарні не було робочої автономної станції, а сьогодні наркозна станція, яка є лише в опорних лікарнях області з’явилась в КНП «Коростенська центральна районна лікарня».

«Це найсучасніша наркозно-дихальна апаратура, яка «може робити все» тепер буде використовуватись в КНП «Коростенська центральна районна лікарня» для жителів всього Коростенського району. Високоспеціалізоване медичне обладнання дозволяє робити ще один інтенсивний крок в наданні якісної реанімаційно-анестезіологічної допомоги вищого ґатунку. Atlan пропонує широкий спектр функцій для проведення анестезій, буде використовуватись інгаляційний анестетик останнього покоління севофлуран, який дозволить зробити процес анестезії більш безпечним і ефективним для пацієнтів та медперсоналу. Наркозна станція підходить навіть людям, які мають ішемічну хворобу серця або ж мали інфаркти. Щиро дякую за підтримку голові Новоград-Волинського району Івану Туровському!», - на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» зазначив Юрій Тарасюк.

Ірина Вознюк,

начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь