Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в Коростенській РВА та Коростенському районі відбулось ряд заходів

Дата: 02.06.2022 12:05
Кількість переглядів: 443

Міжнародний день захисту дітей - це ще одна чудова можливість нагадати дорослим про те, що діти це наше майбутнє і що маленькі українці, особливо в період війни, потребують уваги та турботи.

Фото без опису

З нагоди відзначення свята заступник начальника Коростенської районної військової адміністрації Володимир Сивко, працівники служби у справах дітей Коростенської районної військової адміністрації привітали дітей батьків учасників АТО, що загинули в період з 2014 року і на сьогодні зі святом.

Фото без опису

Кожній дитині спеціалістами служб у справах дітей територіальних громад за дорученням і від начальника Коростенської районної військової адміністрації Коростенського району Юрія Тарасюка було вручено з нагоди свята подарунки.

Фото без опису

Подарунками, подяками від імені Коростенської районної військової адміністрації за підписом  Юрія Тарасюка також було відзначено сім’ї, що взяли участь в районному  фото-конкурсі «Історія однієї родини».

Фото без опису

Ряд заходів з дозволу голів територіальних громад та військових було проведено і в громадах району. Відбулись спортивні, творчі змагання, майстер-класи, флешмоби та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Служба у справах дітей долучається до всіх вітань та побажань на адресу дітей та родин нашого району з нагоди Міжнародного дня захисту дітей і бажає кожній дитині мати міцну, дружну родину, безтурботне дитинство, щастя, радості, добра. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

Фото без опису

Фото без опису

Т. в. о. начальника служби у справах дітей

Коростенської районної військової адміністрації

Ольга ЯЦЬКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь