Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2022 11:14
Кількість переглядів: 489

День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні відзначається щорічно, 22 червня, у день, коли фашистська Німеччина напала на СРСР і почала бомбардування Києва. Ця страшна війна забрала життя кожного п’ятого українця.

Фото без опису

День пам'яті і скорботи – чергове нагадування тим, хто нині живе на Землі про те, як нещадна і жорстока війна, і чому нам варто вчитися на помилках минулих поколінь. Зараз, в період повномасштабної війни з Росією, ця дата набула нового, ще більш трагічного, сенсу. Сьогодні російські загарбники спалюють цілі міста та села, вбивають військових та цивільних. Однак ми віримо, що зовсім скоро на нас чекає перемога, яка буде дуже важливою для всього українського народу.

Фото без опису

Тож, пам’ятаючи про трагічні події Другої світової війни, сьогодні перший заступник начальника Коростенської районної військової адміністрації Сергій Кириченко спільно із заступником голови Коростенської районної ради Оленою Харченко, керівництвом, жителями Коростенської територіальної громади вшанували пам’ять жертв війни в Україні покладанням квітів та хвилиною мовчання до меморіалу м. Коростень та пам’ятника в с. Бехи Коростенського району.

Фото без опису

Нагадаємо, що День скорботи встановлено згідно з Указом Президента України «Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні» від 17 листопада 2000 р. № 1245/2000. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь