Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Національної поліції України!

Дата: 04.07.2022 09:06
Кількість переглядів: 359

Сьогодні, в нелегкий для нашої країни час, нас підтримують потужні європейські держави. Усі громадяни України та усі країни-лідери розуміють, чому зараз не відбуваються переговори щодо закінчення війни. Виключно через позицію росії, яка намагається тільки залякувати всіх у Європі та продовжувати руйнацію нашої неньки, а не шукати шлях до миру. Ми ж продовжуємо боротися, а з нами і борються працівники Національної поліції України.

Фото без опису

Сьогодні, хотілось би висловити щиру вдячність всім, хто працює в поліції. Важкі поліцейські будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму, зразкової дисципліни, стійкості духу та надзвичайної витримки.

На вас покладено відповідальне й благородне завдання – захист життя та здоров’я жителів Коростенського району, їх прав і свобод, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку.

Сьогодні ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняєте життя та спокій наших громадян, які вірять, що у виконанні своїх обов’язків представники поліції будуть справедливі, ефективні, відкриті для громадян та нетерпимі до проявів порушення закону.

В цей святковий день щиро бажаю вам успіхів та плідної праці на благо народу України. Нехай це свято надасть вам натхнення, професійних досягнень в ім’я збереження миру та процвітання нашої незламної та незалежної Держави!

Юрій ТАРАСЮК,
начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь