Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Війна триває, тож будьте уважні та обережні. Якщо знайдете підозрілий предмет – не торкайтеся його та одразу викликайте саперів!

Дата: 13.07.2022 13:29
Кількість переглядів: 354

Навіть через три з половиною місяці після деокупації території Житомирщини у наших саперів багато роботи. Щоденно вони виявляють боєприпаси, залишені російськими військовими у населених пунктах, лісах та полях області.

Фото без опису

???? Минулого тижня вибухотехніки ДСНС працювали на території Малинської громади та очищували територію від залишених російськими окупантами 120-ти міліметрових артилерійських снарядів.

? Лише за тиждень хлопці виявили та знешкодили понад 100 таких снарядів.

???? Разом з тим, від початку війни працівникам ДСНС на території області довелося побачити чимало різноманітних вибухонебезпечних предметів. Знешкоджували залишки мін та ракет, артилерійських снарядів, залишки боєприпасів від систем залпового вогню.

? Хлопці розповідають, що цинізм російських військових не міг не вразити. Адже окупанти залишали розтяжки навіть в ліжках де ночували під час окупації.

???? Після тижня роботи вибухотехніки знешкодили усе зібране на полях та у населених пунктах Малинщини. Для цього посеред поля спочатку викопують яму, щоб меншою була вибухова хвиля і меншим був розкид осколків. Попри такі маніпуляції вибух виходить дуже гучним і видовищним. Звісно знешкодження відбувається у безлюдному місці далеко від будинків. Тож загрози він нікому не несе.

Війна триває, тож будьте уважні та обережні. Якщо знайдете підозрілий предмет – не торкайтеся його та одразу викликайте саперів!

Головне управління ДСНС України у Житомирській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь