Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості!

Дата: 17.07.2022 10:04
Кількість переглядів: 256

Сьогодні 144 день повномасштабного вторгнення росії та її воєнної агресії на території України. Ми продовжуємо боротьбу на всіх фронтах. Сьогодні кожен з нас: чи то військовий, чи службовець, чи працівник підприємства на своєму місці робить все можливе аби перемогти ворога на полі бою, на дипломатичному рівні та не втратити свою економіку.

Фото без опису

На своєму посту і працівники металургійної та гірничодобувної промисловості, які сьогодні мали б відзначати у дружніх колективах своє професійне свято. Та, на жаль, війна вносить свої корективи.

Проте не відзначити самовіддану та важку працю, яка впродовж багатьох років зміцнює промислову потужність регіону, я не можу. День працівника металургійної та гірничодобувної промисловості є особливим для нашого Коростенського району та для багатьох його громад. Наші гірничодобувні підприємства є бюджетоутворюючими.

Тож, шановні працівники металургійної та гірничодобувної промисловості Коростенського району! Прийміть щиру подяку за ваш труд! Нехай всі намічені вами плани будуть здійснені, завдяки цілеспрямованій та злагодженій роботі. Працівники металургійної та гірничодобувної промисловості завжди були, є й будуть уособленням гідності робочої людини, щедро наділеної відвагою та працьовитістю.

Нехай доля буде прихильною до вас і ваших близьких, щедрою на міцне здоров’я, особисте щастя, добро і родинне благополуччя! Від усього серця бажаю всім нових трудових звершень на благо нашого рідного краю й України. Разом до Перемоги!

Юрій ТАРАСЮК,

начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь