Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація для відвідувачів лісу

Дата: 20.07.2022 16:16
Кількість переглядів: 1303

Можна отримати безліч позитивних емоцій: подихати свіжим, чистим повітрям, помилуватися гарними краєвидами, насолодитися тишею. Але багаточисельні відвідувачі лісових масивів не завжди розуміють, що вони тут лише гості. На превеликий жаль, ще є люди, які вважають, що в лісі все дозволено: можна розводити багаття, залишати сміття, ламати або знищувати агітаційні знаки та аншлаги.

Фото без опису

Днями в лісових масивах ДП «Народицький спецлісгосп» Базарського лісництва вздовж автомобільної дороги були пошкоджені та побиті аншлаги в кількості 24 шт, шкода заподіяна лісгоспу складає 30тис. грн.

Лісівники звертаються з проханням до відвідувачів лісу та рекреаційних місць, дбайливо ставитися до праці та роботи лісівників і повідомляти про лісопорушників.

Винуватці, які пошкодили майно будуть притягатися до адміністративної відповідальності і крім цього нести матеріальну відповідальність в розмірі відшкодування вартості нанесеної шкоди лісовому господарству.

Нагадаємо, що згідно розпорядження голови Ради оборони Житомирщини під час воєнного стану заборонено відвідування та в’їзду до лісу громадян, за винятком військових, правоохоронців, лісівників та органів місцевої влади. Таке рішення прийняте задля безпеки громадян, а також запобігання лісовим пожежам. Нагадуємо, що війна триває й дотримання норм безпеки та виконання рішень ради оборони є обов’язковим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь