Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щиро вітаємо з Днем народження начальника Житомирської обласної державної адміністрації Віталія БУНЕЧКА!

Дата: 06.08.2022 10:03
Кількість переглядів: 317

Шановний Віталію Івановичу! Від щирого серця та з почуттям поваги від себе особисто та від імені колективу Коростенської районної військової адміністрації вітаю Вас з Днем народження!

Фото без опису

У ці непрості часи, які переживає вся наша країна, в першу чергу хочу побажати Перемоги України над ворогом і відновлення України як сильної держави Європейського Союзу. Бажаю Вам і всім нам витримки та виваженості у прийнятті важливих рішень.

З нагоди Вашого особистого свята зичу всього найкращого – міцного здоров’я, професійних успіхів, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту.

Хай Вашими вірними супутниками у житті завжди будуть добро і щастя, віра, надія та любов. Хай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають нові шляхи майбутніх перспектив! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

Віримо, що і надалі Ваша праця буде плідною та змістовною, розпочаті справи принесуть вагомі результати, а успіхи й досягнення будуть на благо України та українців .

Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

З повагою

начальник Коростенської районної військової адміністрації

Юрій ТАРАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь