Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій ТАРАСЮК: Підтримка захисників України – пріоритетне питання органів влади і кожного з нас

Дата: 12.08.2022 16:49
Кількість переглядів: 411

Україна продовжує боротьбу з ворогом. Всі ми докладаємо максимум зусиль аби вигнати окупантів з нашої землі, повернути Україні мир і спокій, підняти країну з руїн, які зчинила росія під час повномасштабного військово вторгнення в нашу державу.

Від малого до великого ми щоденно працюємо на Перемогу, збираємо допомогу тим, хто опинився далеко від свого дому під час війни і тим, хто мужньо боронить Україну на фронті.

Так, сьогодні працівниками Коростенської районної військової адміністрації спільно з працівниками Коростенської районної ради, завдяки благодійній допомозі наданій БО «Вітер Надії та Любові», ГО «Захист рідного краю «Подоляни», ГО «Іршавські промені», Vira Hlushko, Tarelkin House, сприянню народного депутата України Арсенія Пушкаренка була завантажена чергова великогабаритна машина для захисників України, які беруть участь в бойових діях на сході України.

Було зібране найнеобхідніше і те, що запросили військові – продукти харчування, вода, солодощі, засоби гігієни, спальні мішки тощо.

«Ми щиро вдячні кожному і кожній, хто сьогодні долучається до надання допомоги як внутрішньо переміщеним особам, так і нашим захисникам. Це волонтери, громадські організації, народні обранці. Всі, у кого болить серце за Україну. – Прокоментував подію начальник Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк. – Підтримка захисників України – пріоритетне питання органів влади і кожного з нас. Маємо бути саме тим надійним тилом, який дасть сил нашим воїнам і зробить все від нас можливе аби їм легше було нести свою службу».


В свою чергу голова Коростенської районної ради Юлія Гаєвська подякувала волонтерам і просто небайдужим людям за можливість постійної підтримки в наданні допомоги для ЗСУ і висловила сподівання на продовження співпраці на благо України та українців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь