Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діти України мають право на щастя!

Дата: 15.08.2022 20:33
Кількість переглядів: 556

Всі діти світу мають право на щасливе дитинство. Проте сьогодні особливо важливо подарувати радість дітям, які внаслідок військової агресії з боку росії в Україні рано подорослішали і вже добре знають що таке війна.

З перших днів діти Коростенського району відчули на собі, що таке страх від звуків повітряних сирен та вибухів. Багато хто з них змушений був разом із батьками їхати з власної домівки аби врятуватись. Інші залишались на місці і не фільмів и книжок дізнавались як це, коли стріляють з великокаліберної зброї чи коли падають ракети з неба.

Наші діти пережили не тільки власний страх, вони щиро співчували дітям з Бучі, Ірпеня, Маріуполя та інших міст. І сьогодні вони здригаються у сні, і сьогодні ще бояться звуки грому та блискавок.

Саме тому дорослі, а саме громадська організація «Промінь любові» спільно із віруючими християнами церкви «Слово Віри» організували вже в кількох територіальних громадах Коростенського району дитячі розваги для дітей та молоді. Сьогодні, до прикладу, вони пройшли на території Ушомирської територіальної громади.

Як стверджують організатори заходів, головною метою спортивних змагань, інтелектуальних та психологічних бесід, розваг на батутах та навіть пригощання солодощами – це відволікти дітей від війни, згладити її наслідки та надихнути продовжувати жити і радіти кожному новому дню.

Детальніше про організацію дитячих розваг від благодійників дивіться у нашому сюжеті.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Коростенської районної військової адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь