Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пробація та благоустрій міста

Дата: 16.08.2022 18:00
Кількість переглядів: 292

На території Коростенської громади є велика кількість соціально-значущих об’єктів, які зазвичай привертають до себе увагу як мешканців міста так і його гостей. Тому благоустрій таких місць є важливою складовою напряму житлово-комунального  господарства.

Фото без опису

16.08.2022 року відбулась робоча зустріч начальника Коростенського РВ №1 Ярослави Омельчук з головним спеціалістом-юристконсультом юридичного відділу виконавчого комітету Коростенської міської ради Русланом Войтюком. В ході зустрічі було обговорено питання включення соціально-значущих місць м. Коростень до переліку об’єктів відбуття засудженими покарання у вигляді громадських робіт.

Потрібно наголосити, що на даний час підоблікові Коростенського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області беруть активну участь у благоустрою території міста. Засуджені до громадських робіт зазвичай позитивно сприймають таку роботу, оскільки можуть внести, хоч і невеликий, але свій внесок у благоустрій населеного пункту, де проживають.

Результатом проведеної зустрічі стало погодження подальшого внесення соціально-значущих місць м. Коростень до переліку об’єктів відбуття громадських робіт, особами що перебувають на обліку органу пробації.

Начальник Коростенського районного відділу №1

філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

майор внутрішньої  служби Омельчук Ярослава Ярославівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь