Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання з Днем Незалежності України. ВІДЕО

Дата: 24.08.2022 09:53
Кількість переглядів: 476

Цього року ми відзначаємо 31-шу річницю з Дня проголошення України суверенною і незалежною, демократичною, соціально-правовою державою. 

Фото без опису

Збулась одвічна мрія українців, її прагнення до волі, самостійності, самоствердження, національного відродження, побудови демократичного суспільства, розвитку своєї культури, виховання молодого покоління в дусі українських традицій та поваги до славетної минувшини.

На жаль, сьогодні незалежна Україна продовжує свою боротьбу і на території нашої країни продовжуються запеклі бої за свободу, єдність та право українців творити своє майбутнє. Кращі сини нашої країни щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі. Низький уклін і вічна слава кожному з героїв України, які віддали своє життя за нас з вами, які виборюють мир на нашій Богом даній землі.

Щиро вітаю всіх зі святом! Хочу щиро побажати Перемоги Україні і всім нам, відбудови нашої рідної України, зміцнення нас, як нації, любові один до одного, поваги і розуміння того, що ми з вами творимо цей світ, нашу державу задля майбутніх поколінь українців.

Дорогі жителі Коростенського району! Бажаю кожній родині, нашої незалежної України, щастя, здоров’я, мирного неба, надії і любові до рідної землі, енергії, впевненості у власних силах. Зичу вам, міцного здоров'я, успішної реалізації далекосяжних планів, добробуту, миру та добра в кожній оселі.

З повагою та від імені Коростенської районної військової адміністрації
Юрій ТАРАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь