Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги грантоотримувачів та зацікавлених осіб: триває конкурсний відбір з реалізації проєктів по програмі LIFE

Дата: 31.08.2022 16:25
Кількість переглядів: 224

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики райдержадміністрації інформує, що триває конкурсний відбір з реалізації проєктів по програмі LIFE.

Фото без опису

Програма LIFE – це фінансова підтримка Євросоюзу, яка дозволяє реалізовувати проєкти у напрямках циркуляційної економіки та якості життя, природи та біорізноманіття, пом’якшення змін клімату, а також переходу до альтернативних джерел енергії.

Кошти на проєкти надаються на умовах співфінансування, на конкурсній основі. На період 2021-2027 років загальний бюджет LIFE становить 5,4 млрд євро.

Напрямки фінансування:

Екологічний:

  • охорона природи та біорізноманіття;
  • циркулярна економіка та якість життя.

Кліматичний:

  • запобігання та адаптація до змін клімату;
  • перехід до альтернативних джерел енергії.

Проєкти на конкурсний відбір можуть подавати юридичні особи будь-якої форми власності (органи місцевого самоврядування, центральні та територіальні ОВВ, установи державної, комунальної чи приватної форми власності, прибуткові чи неприбуткові, громадські організації) тощо.

Проєктна заявка для участі в конкурсі може подаватися як одноосібно, так і спільно з партнерами. На поточний рік оголошено 34 конкурсні пропозиції, інформація про які доступна за посиланням: https://cutt.ly/fXlb8iI

Звертаємо увагу, що Європейським виконавчим агентством з клімату, інфраструктури та навколишнього середовища (CINEA) проведено онлайн-семінар щодо процедури подання заявок, теми, строків, термінів виконання, фінансування проєктів з яким можна ознайомитися за посиланням: https://mepr.gov.ua/news/39468.html

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до відділу  агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської районної державної адміністрації  за адресою: 11500, вул. Михайла Грушевського 60/2, м. Коростень, Житомирська область, тел. (04142) 50011. Начальник відділу - Іванна МАЗУРОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь