Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростені збирали кошти на допомогу ЗСУ

Дата: 08.09.2022 17:24
Кількість переглядів: 657

Свята, урочисті заходи, масові гуляння - здається такі прості, звичайні для українців речі, на жаль, давно нами забуті. І це відбулось не з нашої з вами вини. Вже кілька років поспіль планету колотить. То короновірус, то осатанілі вороги, яким мало чи то землі, чи то людської крові не дають нам можливості жити спокійно, вріноважено, розмірено.

Фото без опису

І цей бій не завершується. Щоденно з ми боремося і з хворобою, і з дикунами, що прийшли на нашу землю. Щоденно ми збираємося з силами аби підтримати один одного і тих, хто на передовій. І в цій боротьбі кожен крок важливий. Збираємо кошти через інтернет, серед друзів і знайомих, завдяки різноманітним ярмаркам. Навіть фотосесії йдуть на користь збір коштів для наших захисників.

Традиційно в Коростені восени проходить Фестиваль дерунів. Він збирає жителів району та гостей з інших міст і, навіть, країн. Минулі роки пройшли онлайн через хворобу. Цьогоріч свято неможливо провести через війну та в знак співчуття родинам загиблих.

Але це гарний привід зібрати кошти для наших воїнів. Так сьогодні в Коростені на п'яти локаціях небайдужі люди, працівники різних сфер діяльності та різних організацій вирішили випекти та продати традиційні деруни, а виручені кошти передати на потреби захисників України.

Підтримали акцію і працівники Коростенської районної військової адміністрації, які придбали смачну страву і тим самим передали кошти нашим героям.

Хочеться відзначити, що серед багатьох жителів міста та району обговорювалось питання доцільності таких заходів під час війни. Але сьогоднішній день показав - люди готові допомагати, долучатись до різного роду активностей аби стати тим надійним тилом, який так потрібен нашим воякам на фронті.

Разом ми йдемо до Перемоги! Разом ми сила, яку не можна здолати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь