Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інструкторсько-методичне навчання щодо роботи оперативного штабу Коростенської районної військової адміністрації

Дата: 13.09.2022 19:44
Кількість переглядів: 554

Сьогодні на території Коростенського району відбулось інструкторсько-методичне навчання щодо роботи оперативного штабу районної військової адміністрації під час виконання заходів правового режиму воєнного стану.

На заняття завітали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, командування оперативного управління «Волинь» та сили оборони Коростенського району.

Хочемо зауважити, що Коростенський район в період з 24 лютого 2022 року зазнав понад 100 ворожих авіаударів.

З початку повномасштабного вторгнення в Коростенському районі пошкоджено понад 2454 приватних будинків, 68 багатоквартирних, знищено та відновленню не підлягають 133 приватні будинки.

4 квітня 2022 року Збройні Сил України дали гідну відсіч ворогу, тим самим російські окупанти були вимушені покинути територію Народицької територіальної громади Коростенського району, залишивши після себе техніку та особисті речі.

Станом на 13 вересня 2022 року оперативна ситуація в Коростенському районі є контрольованою зі сторони ЗСУ. ДПСУ, НПУ та ДФТГ.

Щодо роботи оперативного штабу, то вона розпочала свою діяльність з першого дня війни з метою цілодобового аналізу та обробки інформації, реалізації заходів в умовах воєнного стану.

Наразі районний оперативний штаб складається з керівника, першого заступника, двох заступників та восьми членів штабу, які представляють Збройні сили України та силові структури району.

За цей час оперативним штабом опрацьовано та затверджено план евакуації цивільного населення територіальних громад у разі воєнної загрози, а також план реагування на надзвичайну ситуацію техногенного характеру в Коростенському районі.

«Щодня ми працюємо, вдосконалюємо свої знання спільно з військовими, рятувальниками, медиками, поліцією, зв’язківцями, з усіма, хто відповідає за безпеку жителів району та забезпечує життєдіяльність населених пунктів Коростенщини», – наголосив начальник Коростенської РВА Юрій Тарасюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь