Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк привітав рятувальників Чоповицької громади та всіх рятувальників Коростенського району з професійним святом

Дата: 16.09.2022 13:21
Кількість переглядів: 365

Напередодні Дня рятувальника України людей з хоробрими серцями, великою силою волі та мужності, які в силу своєї професії, часто ризикуючи власним життя, щоденно рятують українців - рятувальників Чоповицької територіальної громади привітав начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк.

Фото без опису

Очільник Коростенського району відзначив пожежних 30-го пожежно-рятувального поста 3 державно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Житомирській області подяками Коростенської районної військової адміністрації.

Фото без опису

Звернувся до них з добрими побажаннями від себе особисто та від всіх врятованих, від жителів району та побажав їм в першу чергу Перемоги України, міцного здоров’я, родинного тепла і добробуту і щоб чергування були спокійними, а робота в задоволення.

Фото без опису

Також Юрій Тарасюк та голова Чоповицької територіальної громади Михайло Філоненко поспілкувались з керівником пожежно-рятувального поста та рятувальниками на тему забезпечення, нагальних потреб та підтримки від територіальної громади, на території якої вони працюють. Адже підтримка влади на місцях як і підтримка держави дуже важлива для всіх установ та організацій району.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь