Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 жовтня відбудеться онлайн-марафон до 80-річчя Української повстанської армії

Дата: 13.10.2022 09:01
Кількість переглядів: 219

Марафон триватиме з 13:00 до 18:00. 14 жовтня Український інститут національної пам’яті у партнерстві з Національним музеєм Революції Гідності проведе п’ятигодинний онлайн-марафон “Голоси боротьби” до Дня захисників і захисниць України та 80-ї річниці створення Української повстанської армії.

Фото без опису

Його можна буде дивитися на ютуб-каналах Українського інституту національної пам’яті та Національного музею Революції Гідності, а також фейсбук-сторінках Національного музею Революції Гідності, Інформаційно-виставкового центру Музею Майдану та Українського інституту національної пам’яті.

Відкриє марафон відеопроєкт “Нескорені”. У трьох роликах проєкту нащадки воїнів УПА, які сьогодні боронять Україну від російської агресії на передовій, розкажуть родинну історію, про своїх предків та загалом про зв’язок із попереднім поколінням борців за українську державність і незалежність.

Спеціально для марафону історики та дослідники Української повстанської армії розкажуть про різні аспекти історії УПА – від розповіді про зародження армії та її фронт у перші місяці до участі жінок у визвольній боротьбі.

З передової в ефір марафону включаться фронтмен гурту “Тінь Сонця” Сергій Василюк, фронтмен гурту “Юркеш” Юрій Юрченко та гурт “Веремій”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь