Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій ТАРАСЮК: Підтримка захисників України сьогодні першочергове завдання кожного громадянина нашої країни

Дата: 27.10.2022 13:37
Кількість переглядів: 227

Там, на передовій, наші мужні воїни боронять Україну та весь цивілізований світ від російських окупантів та агресорів, що не мають почуття гідності, не розуміють значення волі, демократії, ведуть боротьбу проти української нації та українського народу, ігноруючи будь-які загально прийняті правила ведення війни.

Фото без опису

Наші воїни протистоять злу, яке прагне поневолення українців, їх знищення. Тому ми як ніколи згуртовані та робимо все можливе аби підтримки українське воїнство, не зважаючи ні на що та понад усі інші питання і проблеми.

Так, нещодавно до начальника Коростенської районної військової адміністрації Юрія Тарасюка звернувся родич одного із воїнів, захисників України, який сьогодні разом із побратимами знаходиться в самому пеклі бойових дій на сході нашої країни. Під час атаки ворога та прямого влучання бойового снаряду по місцю дислокації воїни з Коростенського району були поранені. Під час бою у захисників згоріли всі речі, було знищено все, чим вони користувались у побуті.

Та попри поранення, контузію, наші мужні воїни все ж вирішили повернутись в стрій до своїх побратимів і продовжити вибивати ворога з української землі. Потрібна була допомога з поверненням всіх необхідних для несення служби речей.

Зважаючи на терміновість та важливість допомоги, Юрій Тарасюк, працівники Коростенської РВА за підтримки волонтерської допомоги в рамках пілотного проєкту «Допоможи ближньому в час війни» зібрали та передали захисникам каремати, зимові спальні мішки, теплі взуття та одяг, в тому числі натільну білизну, засоби гігієни, першої медичної допомоги, захисту дихальних органів, ліхтарики та ін. Вже сьогодні все вище перераховане буде відправлене воїнам на фронт. 

Ми щиро віримо в Перемогу України, адже нас захищають такі сміливі та сильні люди в Збройних Силах України, що незважаючи ні на що повертаються в стрій аби кожен з нас міг повернутись до нормального, мирного життя і праці.

Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий в будь-яку хвилину стати на захист своєї родини, народу і своєї країни.

Дякуємо вам, дорогі захисники і захисниці, за можливість жити й працювати під мирним небом. Нехай Господь Бог і Пресвята Богородиця завжди оберігає вас. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь