Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Малинська громада попрощалася зі справжнім Героєм, який мужньо з 2016-го року захищав Україну, — Денисом Олеговичем Янковцем

Дата: 29.09.2022 17:06
Кількість переглядів: 123

11-го жовтня йому мало б виповниться 28. У Дениса залишилась дружина та двоє малолітніх дітей. А ще – друзі, рідні, бойові побратими, які назавжди запам’ятають його життєрадісним, товариським, сміливим.

Фото без опису

Громада втратила ще одного свого сина. Ця втрата не чергова, ця втрата дуже болісна для кожного з нас...

Багато знайомих прийшли попрощатися додому, живим коридором проводжали вони його до центру міста. До живого коридору пізніше доєдналися учні ліцею №3, який закінчував наш земляк.

Зі словами співчуття до присутніх на мітингу прощання на Соборній площі звернулися міський голова Олександр Ситайло, військовий комісар Олександр Сердюк, перший заступник голови Коростенської РДА Сергій Кириченко та бойові побратими з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Денис сумлінно ніс службу, був учасником бойових дій, неодноразово нагороджений бойовими відзнаками: нагрудним знаком «За зразкову службу», нагрудним знаком «За досягнення у військовій службі» 1 і 2 ступеня, медаллю «За сприяння воєнній розвідці України» 2 ступеня.

Поховали нашого захисника на Алеї Героїв міського кладовища. Згасла ще одна земна зірка, Небесне військо поповнилося ще на одного воїна, який став ангелом-охоронцем для усіх наших воїнів. Сумуємо, співчуваємо, пам’ятаємо....


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь