Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

6 грудня щорічно відзначається День Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 08:13
Кількість переглядів: 177

Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але в останні роки, починаючи з 2014 року, коли росія почала війну проти України, і в 2022 році, під час повномасштабного вторгнення ворожих військ на територію нашої держави, його важливість зросла ще більше.

Сьогодні Збройні Сили України, наші захисники і захисниці – це щит і меч держави, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Шановні військовослужбовці ЗСУ України! З почуттям глибокої поваги і вдячності вітаю вас з професійним святом! Ви – сила і гордість нашої Батьківщини. Ви щоденно в боях за Україну, на її кордонах доводите, що ви найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі.

Бажаю кожному захиснику і захисниці міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань, повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!

В цей день також схилімо голови в пам’ять про полеглих Героїв України. Вони віддали найдорожче, що є у людини – своє життя за кожного з нас, за майбутнє наших дітей і нашої країни. Вічна пам’ять і вічна слава Героям!

Слава Героям України – військовослужбовцям Збройних Сил України і зі святом, наші мужні воїни!

Юрій ТАРАСЮК,

начальник Коростенської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь