Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Результати "Спільно до навчання" за підтримки Юнісеф представили на підсумковій сесії освітян Житомирщини

Дата: 28.12.2022 11:58
Кількість переглядів: 187

Лише за перший квартал реалізації крос-секторального проекту ГО "НУО "Ін Тач Юкрейн Фундейшн"  за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) вже проведено багато активностей та передано матеріально-технічного забезпечення для навчальних закладів Житомирської області. Про результати роботи, діючі активності та плани для найшвидшої реалізації далі.

 

 

До загальноосвітніх та дошкільних закладів Житомирщини вже направили:

  • 107 наборів "Школа в коробці";
  • 573 ноутбуки  для вчителів для підтримки процесу навчання;
  • 30 резервуарів для укриттів;
  • 318 групових наборів для індивідуальних та командних видів спорту;
  • 100 гігієнічних наборів.

"Крім того підтримуємо вчителів, які організовують "catch up" класи для занять з дітьми, які з певних причин відстають від навчальної програми. З ними займаються, аби "підтягнути", допомогти засвоїти навчальний матеріал з певного предмету, якщо дитина пропустила, наприклад, через хворобу. З ГО "НУО "Ін Тач Юкрейн Фундейшн" вже співпрацює 403 вчителі, які проводять додаткові заняття з української мови, математики, початкової освіти", - розповіла керівник крос-секторального проекту Маргарита Сіранчук.

 

Шкільні вчителі та психологи ще мають можливість приєднатися до цієї програми за посиланням.

 

Така ж програма вже стартувала і для педагогічних працівників дошкільних закладів освіти. Тож є можливість зареєструватися, аби долучитися до масштабного освітнього проекту в області за підтримки ЮНІСЕФ

 

Також Житомирщиною мандрують 3 мобільні освітні команди, створені в межах проекту ГО "НУО "Ін Тач Юкрейн Фундейшн" за підтримки ЮНІСЕФ, які їздять до найвіддаленіших населених пунктів. Кожна зустріч мобільної освітньої команди із школярами - це унікальна освітня подорож із такими зупинками:

  • Станція "Мінна безпека";
  • Станція "Освітня" (розвиваючі заняття з навчальних предметів: (українська мова, математика, історія України, біологія та інших);
  • Станція "Творча/психологічна".

Мобільні освітні команди вже відвідали 22 громади Житомирської області. І продовжують проводити для дітей інтерактивні навчальні заняття, аби охопити всі громади.

 

Уже наступного року на Житомирщині будуть відкриті 17 STEM-хабів. Наразі тривають закупівлі обладнання для STEM-лабораторій. Також на стадії закупівлі і освітні хаби, які незабаром запрацюють у 10 громадах області. Це ті освітні локації, які будуть доступні для всіх школярів, а не для певного навчального закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь