Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#Дія.Безбар’єрність. Рубрика "Літнім людям"

Дата: 11.01.2023 15:14
Кількість переглядів: 203

Як оформити пенсію онлайн і більше не стояти за нею у черзі? Як опанувати цифрові сервіси та завдяки ним зручно отримувати всі лікарські послуги?

Фото без опису

Відповіді на ці та десятки інших питань — у розділі «Літнім людям» на порталі Дія.Безбар’єрність. Його створили, аби спростити для українців спілкування з державою, зробити його зрозумілим та людяним. Старші люди часто взаємодіють з державними сервісами, і користування ними онлайн може значно спростити їх життя, зекономити час. Тож для них ці матеріали будуть украй корисними.

📍Важлива частина розділу — робота у літньому віці. Одна з цілей безбар‘єрності — зробити так, аби у трудовій сфері не існувало дискримінації через вік. Тож якщо вас не беруть на роботу, апелюючи до відмітки в паспорті, тут є поради, як себе захистити. А ще — особисті надихаючі історії людей, які змінили професію після 60 років.

👨‍💻 Навіть якщо наразі ви не цільова цього розділу — покажіть його близьким людям літнього віку. Зайдіть на нього разом з батьками, дідусями чи бабусями, почніть освоєння цифрових сервісів крок за кроком. І нехай вік у жодному разі не буде перешкодою для того, аби сповна використовувати всі переваги цифровізації нашої країни.

Олена Зеленська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь