Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій ТАРАСЮК: «В напружений та складний час війни в нашій країні дуже важливо не забувати про наше майбутнє – дітей України!»

Дата: 19.01.2023 11:52
Кількість переглядів: 362

18 січня голова Коростенської військової державної адміністрації Юрій Тарасюк, завдячуючи небайдужій благодій організації «Вітер Надії та Любові» з нагоди Новорічно-Різдвяних свят, спільно із керівниками та відділами культури Лугинської та Білокоровицької громад Коростенського району організували невеличкі святкові заходи для дітей різних категорій, що перебувають на обліку соціальних служб району.

Фото без опису

Фото без опису

Діти та дорослі із захопленням слухали виконання українських колядок та представленої вистави. Малеча отримала солодкі подарунки, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин.

Фото без опису

Як відзначив на своїй офіційній сторінці у Фейсбук очільник Коростенського району: «В напружений та складний час війни в нашій країні дуже важливо не забувати про наше майбутнє – дітей України!».

Фото без опису

Юрій Тарасюк ще раз привітав дітей та дорослих жителів району з новорічними та різдвяними святами і побажав: «Нехай вони принесуть нашій Україні мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, натхнення і всіх гараздів. Нехай Новий рік зігріє своїм теплом кожну домівку та кожну родину. А віра, надія і любов завітають у наші серця й оселять в них відчуття щастя та радості!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь