Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління ДСНС продовжує роботу щодо інформування населення вимогам безпеки життєдіяльності в зимовий період

Дата: 24.01.2023 11:58
Кількість переглядів: 338

За період з 16 січня по 20 січня 2023 року були проведені профілактичні відпрацювання в Бондарівському старостинському окрузі Ушомирської сільської ради, смт. Першотравене Гладковицької ОТГ, с. Станційне Лугинської ОТГ, м. Малин, с.Стовпинка та с. Забороче Олевської ОТГ, с. В’язівка, с. Закусили, с. Жерев, с. Болотниця Народицької ОТГ Коростенського району.

Фото без опису

До відпрацювань також залучалися працівники соціальних служб, з якими проінструктовано сім‘ї які перебувають у складних життєвих обставинах, сім‘ї внутрішньо переміщених осіб та людей похилого віку.

Також провели виступи для учнів початкових класів Овруцького ліцею №1, для учнів Норинцівської та Новодорогинської загальноосвітніх шкіл відділу освіти Народицької селищної ради.

Фахівці Служби порятунку розповіли дітям про небезпеку вибухових предметів і пристроїв та що робити у разі виявлення таких. Нагадали про правила пожежної безпеки, особливо про те, що категорично забороняється бавитися сірниками, а разом з цим і про небезпеку перебування на замерзлих водоймах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь