Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Catch up-класи» на Житомирщині за підтримки UNICEF

Дата: 26.01.2023 16:41
Кількість переглядів: 123

В Житомирській області вже функціонують «catch up-класи» у межах крос-секторального проєкту ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Це підтримка вчителів та шкільних психологів, які проводять заняття для дітей, аби допомогти їм наздогнати їм пропущений навчальний матеріал.

Головна мета створити максимум можливостей для навчання та розвитку дітей, які в сучасних умовах часто мають обмежений доступ до освітнього процесу. Багато з них отримують освіту у дистанційному форматі. Найголовнішим компонентом «Спільно до навчання» є підтримка шкіл, освітян, батьків та дітей залежно від формату навчання.

В області вже 419 вчителів із 26 територіальних громад додатково займаються з дітьми у таких «catch up-класах», аби допомогти дітям надолужити пропущений навчальний матеріал. Це вчителі та психологи, які проводять заняття з математики, української мови, початкової освіти, психології. Послуги надаються дітям та сім'ям з дітьми, які цього потребують. І зараз продовжується набір вчителів до проєкту.

Запрошуємо вчителів та психологів, аби долучалися до проєкту. Заплановано, що у проєкті участь можуть взяти 1800 вчителів та шкільних психологів. Для цього спочатку потрібно просто заповнити онлайн-форму, далі потрібно буде пройти навчання.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflR8CKpIg37vH52-bPuwgfbprkcD46PG-9PTwFcKOcbEgV6w/viewform

Батьки також можуть залишити заявку, аби записати свою дитину до такого «catch up-класу». Заняття безкоштовні. Відповідно до територіального розміщення та пріоритетної форми навчання (в онлайн чи оффлайн форматі) буде підібраний вчитель, який допоможе наздогнати дитині навчальний матеріал.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLF3tDbMxMzfMsybGI88_pjpzXPsBdMxr2JZPk9TSehEaTwg/viewform

Детальна інформація про крос-секторальний проект "Надзвичайна допомога дітям, які постраждали внаслідок збройного конфлікту в Житомирській області", що реалізується ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF), на сайті ГО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь