Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Децентралізація: Представники громад Житомирщини запрошуються на навчання зі створення плану комунікації змін

Дата: 27.02.2023 18:47
Кількість переглядів: 195

Як пов’язані між собою протести мешканців та відсутність у громаді спеціаліста з комунікацій? Чому комунікаційна стратегія не менш важлива для громади, ніж стратегія розвитку? Що таке комунікаційний план та як його зробити?

Про все це дізнаються, а також на практиці підготують свій план комунікацій змін у громаді учасники Мережі з обміну досвідом «Створення плану комунікації змін у громаді».

Що це?

Мережа з обміну досвідом «Створення плану комунікації змін у громаді» – це можливість за підтримки професійних експертів-менторів скласти план комунікаційної підтримки впровадження зміни у громаді. А також – дев’ять тижнів онлайн-семінарів, практикумів, що створені спеціально для уповноважених осіб з комунікацій органів місцевого самоврядування. Крім того, робота в мережі – це можливість отримувати практичний досвід від колег із інших громад та ділитися власним.

Чому саме ця мережа?

Учасники мережі розроблять індивідуальні комунікаційні плани для супроводу впровадження зміни в громаді-учасниці мережі на 2023 або наступні роки.

З цією метою учасники пройдуть сесію навчальних заходів, зокрема:

  • ознайомляться із поняттям стратегічних комунікацій та підходами до налагодження внутрішньої та зовнішньої комунікації в ОМС;
  • навчаться визначати шляхи досягнення цілей комунікації, обирати канали та комунікаторів, контролювати процес комунікації, працювати з негативом;
  • сформують навички планування та реалізації комунікацій у процесі впровадження змін.

Коли?

З 29 березня 2023 року. Тривалість: навчальна програма – 9 тижнів, менторська підтримка для написання плану – 4 місяці.

Хто може стати учасником мережі?

Два представника від громади (керівник/-ця, в чиїх посадових обов’язках є координація діяльності з комунікації в ОМС, та спеціаліст/-ка, який безпосередньо веде напрямок комунікацій/інформаційної діяльності в ОМС).

Як взяти участь?

Заповнити заявку, що додається, та до 18:00 10 березня 2023 року надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de, в темі повідомлення вказавши «Комунікація змін/Назва громади та область».

Якщо у вас є запитання щодо участі, просимо їх надсилати на адресу regops.u-lead@giz.de. Надамо відповіді на усі запитання, які надійдуть не пізніше 07 березня 2023 року.

З експертним роз’ясненням новацій лютого 2023 року щодо казначейського обслуговування місцевих бюджетів можна ознайомитися ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь