Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Цьогоріч жителі Житомирщини зможуть безоплатно пройти навчання у Поліському Національному Університеті за отриманими у службі зайнятості ваучерами

Дата: 03.03.2023 13:58
Кількість переглядів: 562

Внутрішньо переміщені особи, звільнені зі служби військовослужбовці, учасники бойових дій та люди віком 45-60 років на основі вже здобутих ступенів бакалавра або магістра мають можливість пройти підготовку за затребуваними на ринку праці спеціальностями.

Фото без опису

✅ Ректор університету Олег Скидан та відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Вербельчук під час зустрічі з директоркою обласного центру зайнятості Galina Korinna і кураторкою програм профнавчання Алла Загацкая підтвердили плани закладу долучитись до перенавчання й підвищення кваліфікації дорослого населення.

ℹ️ Відповідно до переліку професій і спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер, у закладі можна здобути ступінь магістра або підвищити кваліфікацію за такими: «Психологія», «Геодезія та землеустрій», «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» і ймовірно «Агрономія» (питання наразі вивчається).

👉 Надалі університет і служба зайнятості вестимуть інтенсивну інформаційну діяльність, аби жителі області, які мають право на отримання ваучера для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, змогли його реалізувати.

📝 Повна інформація щодо ваучерів – на сайті Державного центру зайнятості https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

⁉️ Консультації щодо отримання ваучерів та подальшого навчання на Житомирщині – у відділі активних програм зайнятості обласного центру зайнятості за телефонами: 0412-43-20-37 або 067-687-98-51.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь