Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги жителів Житомирщини! Встигніть взяти участь у конкурсі на одержання субгранту «Покращення доступу ММСП до сучасних каналів збуту»

Дата: 03.03.2023 14:00
Кількість переглядів: 193

Програма USAID АГРО запрошує подавати заявки на одержання субгранту для покращення доступу ММСП до сучасних каналів збуту. Програма USAID АГРО зацікавлена у наданні субгранту українським недержавним організаціям, бізнес- асоціаціям та приватним підприємствам.

Фото без опису

Метою субгрантової програми є покращення доступу мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП) – виробників сільськогосподарської продукції до сучасних каналів збуту, розширення ринків збуту та збільшення об’ємів продажів.

Для цього АГРО надасть до 2 000 000 грн через субгрант українським недержавним організаціям, бізнес- асоціаціям та приватним підприємствам.

В рамках субгранту очікується проведення серії онлайн-столів, перемовин з представниками сучасних каналів збуту, а також проведення маркетингової кампанії з популяризації українських виробників на торгівельних майданчиках.

Повний опис технічного завдання та інструкцій щодо підготовки та подання заявок доступні за посиланням: https://bit.ly/3Z8OXqw

Інформація про подання заявки

На адресу agro.subawards@chemonics.com, вказавши в темі листа ЗПЗ № 50, необхідно:

  • До 14 березня 2023 р. – підтвердити свою участь у передзаявочному онлайн-семінарі, який АГРО проведе 15 березня 2023 р. з 14.00 до 16.00 години за київським часом. Мета семінару – відповісти на додаткові запитання зацікавлених у отриманні субгранту.
  • Не пізніше 18:00 за місцевим часом 29 березня 2023 р. – подавати заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь