Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Тарасюк відзначив грамотою Коростенської РВА учня Коростенського міського ліцею №3 Яна Поліщука

Дата: 09.03.2023 19:27
Кількість переглядів: 166

Українські діти з дитинства розуміють важливість навчання, розвитку власних здібностей та навиків, адже вони прагнуть бути розумними, освіченими людьми та живуть із мрією, щоб Україна стала однією із перших країн Європи та світу за рівнем висококласних професіоналів своєї справи. Серед таких дітей учень 10-го класу Коростенського міського ліцею №3 Ян Поліщук.

Фото без опису

Нещодавно начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк мав нагоду познайомитися з цікавим та обдарованим коростенцем та привітати його з перемогою в обласній Олімпіаді з англійської мови, а саме здобуття першого місця, що однозначно підвищує авторитет класу, ліцею та Коростенщини загалом.

Юрій Тарасюк відзначив юнака грамотою Коростенської районної військової адміністрації та вручив необхідний для навчання гаджет.

Фото без опису

Під час зустрічі Ян розповів, що англійську мову вивчає самостійно без допомоги батьків та репетиторів, також цікавиться українською мовою та літературою, адже сьогодні як ніколи потрібно берегти та плекати рідну мову.

І найцікавіше, що Ян вивчає англійську задля розвитку власного хоббі.

Фото без опису

"Дитина перекладає ігри з англійської мови на українську та прописує гру спеціальною мовою в спеціальній програмі аби та чи інакша гра була доступна кожному українцю.

Тож нехай щастить тобі дитино в житті, буде легкою доля і всі поставлені цілі буду досягнуті.

Окремо хочу подякувати вчителю учня Чайковській Наталії Миколаївні, яка розгледіла в хлопчині потенціал, допомогла його розкрити та опікується хлопчиною і надалі", - написав на своїй офіційній сторінці у Фейсбук очільник Коростенського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь