Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники Коростенської РВА традиційно долучились до весняної висадки лісу

Дата: 21.03.2023 15:21
Кількість переглядів: 279

На виконання Указу Президента України #228/2021 «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» та в рамках програми Президента України «Зелена країна» спільно з ДП «Ліси України», філією «Коростенське лісомисливське господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» та з нагоди Всесвітнього дня лісів сьогодні колектив Коростенської районної військової адміністрації вже традиційно взяв участь в залісненні земельної ділянки Ушомирської територіальної громади Коростенського району.

Як зауважив на своїй офіційній сторінці у фейсбук начальник Коростенської РВА Юрій Тарасюк: "Весняне садіння забезпечує кращу приживлюванність та розвиток лісових порід, в ґрунті є достатня кількість вологи, температура ґрунту і повітря є найбільш оптимальні та підвищуються поступово. Це сприяє росту кореневої системи рослин. Під час садіння використовували сіянці із відкритою та закритою кореневою системою.

Оскільки роботи бажано проводити у похмуру та дощову погоду, адже це сприяє кращій приживлюваності рослин, то і день сьогодні був сприятливим для нас, аби висадити саджанці.

Тож нехай наша зелена країна розвивається, росте та процвітає задля нашої перемоги. Нехай кожне деревце приймається та росте на радість нашим дітям!"

Всі ми віримо, що прийде українська весна після довгої зими, що не завершилась в лютому 2022 році, і буде Перемога, і знову наша Україна зацвіте, забуяє зеленню, заспіває пташками, зрадіє сонячному світлу і теплу. І ми - українці зробимо все від нас залежне, аби це сталося якомога швидше.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь