Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобілізація в Україні

Дата: 23.03.2023 12:37
Кількість переглядів: 151

В умовах повномасштабної війни з РФ Україна потребує колосального напруження сил. Це питання фізичного виживання країни і нації. Перемога над ворогом залежить від внеску кожного і кожної.

Для оборони та визволення нашої землі розгортаються нові з’єднання, які потребують підготовленого та мотивованого особового складу. Всі мобілізовані проходять військову підготовку, термін якої залежить від військово-облікової спеціальності (зазвичай від кількох тижнів до кількох місяців).

Найбільш підготовлених і кваліфікованих військовослужбовців відправляють для підготовки за кордон. Країни-партнери надають українським воїнам можливість опановувати іноземні зразки озброєння і військової техніки у себе.

Безпосередню участь у боях беруть далеко не всі підрозділи Сил оборони. Значна їх частина перебуває в інших місцях, де вони виконують завдання з підтримки тих, хто воює на передньому краї.

Сили оборони України стали родиною, в якій знайшлося місце всім, незалежно від того, ким військовослужбовець був у цивільному житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь