Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення рятувальників щодо безпечного святкування Воскресіння Христового

Дата: 06.04.2023 10:35
Кількість переглядів: 229

Дорогі брати і сестри! З наближенням великого релігійного свята – Воскресіння Христового Державна служба України з надзвичайних ситуацій звертається до жителів Коростенського району з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у культових спорудах, адже саме в ці святкові дні дані об’єкти відвідує велика кількість населення.

Як свідчить статистика, випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Нерідко причиною загибелі та травмування людей на пожежах стає порушення правил пожежної безпеки.

Аби не затьмарити собі свята, дотримуйтеся правил безпечного поводження з вогнем, особливо будьте обережні зі свічками.

Під час приготування пасхальних страв не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації печей та електроприладів. У жодному разі не слід залишати їх ввімкненими на період своєї відсутності. Як кажуть в народі, береженого Бог береже.

Тож, шановні громадяни, щоб не сталося лиха, ще раз звертаємось до Вас: дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки під час Великодніх та Травневих свят. Адже тільки від Вас залежить Ваша особиста безпека та благополуччя. Зробіть все можливе, щоб зберегти своє майно та життя від вогню.

Щиро вітаємо Вас зі наступаючими святами. Бажаємо Вам здоров’я, щастя, душевної рівноваги, сімейного тепла, радості, духовного оновлення, віри і надії. Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, оселі та всю Україну – миром. Дарує щастя та добро, а дітям – великої світлої долі.

Вогнеборці переконливо просять Вас – пам’ятайте про свою безпеку, а також рідних і близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь